KINACTION ONLINE STORITVE

Za vse, ki niste iz Ljubljane oz. nimate možnosti ali pa preprosto ne utegnete priti fizično k nam, kljub temu pa bi si želeli narediti posvet in se znebiti bolečin oz. drugih patologij hrbtenice in lokomotornega skeleta nasploh.

Za vas ponujamo brezplačni spletni posvet, ki ga opravimo kadarkoli tekom tedna (po predhodnem dogovoru preko e-maila). Prijavite se preko obrazca spodaj in izberete online posvet.

Prijavite se na kinaction brezplačni spletni posvet!

Primeren je za vse, ki vas mučijo bolečine v hrbtenici, kolenih, kolkih … in vse, ki potrebujete (želite) strokoven in terapevtsko usmerjen program vadbe po poškodbah. Tudi če nimate posebnih težav in samo želite pričeti (nadaljevati) z gibanjem brez možnosti, da pride do napačne izvedbe vaj in morebitnih poškodb.

Posvet je za vse brezplačen in popolnoma neobvezujoč.

Kako izgleda posvet?

Preko video klica (ali navadnega) se seznanimo z vašimi težavami in najdemo rešitve, kako vam lahko pomagamo. Že med posvetom boste dobili nekaj nasvetov, kako si lahko pri težavi pomagate.

Če se odločite za izvajanje našega programa, pa smo za vas pripravili dve ponudbi.

online brezplačni posvet

Osebni program vadbe za težave z gibalnim aparatom

Po opravljenem posvetu preko video klica vam sestavimo ustrezen in individualno prilagojen program vadbe.

Za sestavo plana vzamemo v obzir vaše predhodno znanje izvajanja osnovnih gibalnih vzorcev (s tem zagotovimo pravilno izvajanje vaj). Pogovorimo se, kakšno opremo imamo na razpolago (brez težav se vadba izvaja brez dodatne oprema – uporabimo kar je pri roki – stol, kavč…).

Tudi če ste popolni začetniki, vas po sestavi programa vodimo skozi vse vaje in vas naučimo pravilne izvedbe. Poleg tega pa imate ves čas na razpolago podroben opis vaj z video vsebino izvedbe in možnostjo konzultacije z nami.

Cena: 79 € (posvet 30-45 min, sestava plana in 60-90 min za učenje izvedbe vaj).

Program za trening na domu

Po opravljenem posvetu preko video klica dobite program vadbe. Vaje prilagodimo glede na opremo, ki jo imate doma (seveda se lahko vadba izvaja tudi, če nimate nobene opreme; uporabimo pohištvo ipd.).

Tudi če ste popolni začetniki, vas po sestavi programa vodimo skozi vse vaje in vas naučimo pravilne izvedbe. Poleg tega pa imate ves čas na razpolago podroben opis vaj z video vsebino izvedbe in možnostjo konzultacije z nami.

Cena: 50 € (posvet 30 min, sestava plana in 60-90 min za učenje izvedbe vaj).

online_Kinaction_vadba

Online Kinaction vadba

Online Kinaction vadba je približek osebnemu trenerstvu. Trening poteka preko video klica.

Prednost online Kinaction vadbe je, da lahko sproti nadziramo vašo izvedbo (in jo po potrebi popravljamo). Prav tako lahko sproti prilagodimo vaje, če so le-te pretežke/prelahke oz. spremenimo plan vadbe.

Trening lahko poteka tudi s telesno težo.

PONUDBA IN CENA:

  • Online Kinaction vadba 1-1 za 1 uro – 25 €
  • v primeru večjega števila ur oz. če bi vadbo izvajali v paru, se lahko dogovorimo za posebno ponudbo.

Prijavite na brezplačni posvet ali izberite željeni program.

Prijavite se na kinaction brezplačni spletni posvet!

Luka Rajh, mag. kin.
______________________________________________

Če imate kronične, nespecifične ali specifične bolečine v hrbtenici (ledveni del, prsni del hrbtenice ali vratu), se srečujete z bolečinami v ramenih, kolkih, kolenih in vam je svetovana nadaljnja vadba pod strokovnim vodstvom, ali pa trpite za kronično boleznijo in bi radi pričeli z gibanjem, prijavite na BREZPLAČNI POSVET in skupaj bomo odkrili kaj je vzrok za vaše težave.

Prijavite se na brezplačni posvet!