PRIJAVA NA BREZPLAČNI POSVET

V kineziološkem centru Kinaction vedno individualno prilagodimo storitve našim strankam, zato nam je pomemben že prvi stik z vami.
Ponujamo vam brezplačni posvet preko telefonskega klica. Klice opravljamo v dopoldanskem času v ponedeljek, torek in petek ali pa v večernem času okoli 20. ali 21. ure. V obrazcu izberite dopoldanski oz. popoldanski termin v dnevu, za točen čas in dan posveta pa se dogovorimo naknadno.
Prvi posvet lahko opravite tudi v živo ali preko video klica. Posvet je v tem primeru plačljiv (30 minutni posvet se zaračuna 30 €). Cena posveta se vam pri kakršni koli storitvi, ki jo vzamete pri nas, v celoti odšteje od zneska storitve. V obrazcu izberite dopoldanski oz. popoldanski termin v dnevu, za točen čas in dan posveta pa se dogovorimo naknadno.
*v primeru posveta v živo (ali video klica) je račun potrebno poravnati ob rezervaciji točne ure in dneva (termin se šteje za rezerviran ob prejetju plačila ali potrdila o opravljenem plačilu).
**Cena posveta se vam pri kakršni koli storitvi, ki jo vzamete pri nas, v celoti odšteje od zneska.
Ker ima večina naših strank težave z bolečinami v hrbtenici, smo za vas pripravili kratek (brezplačni) vprašalnik, ki nam bo dal bolj specifičen vpogled v vaše težave.
Po pregledanem vprašalniku vas bomo kontaktirali ali vam lahko pomagamo in vam pripravili možne načine, kako se lahko lotimo težave.
Vprašalnik za bolečine v hrbtenici.