Ali imate kakšno težavo?

Prijavite se na kinaction vadbo!

KINEZIOLOŠKA VADBA

Kineziološka vadba je primerna za vse, ki imate kronične, nespecifične ali specifične bolečine v hrbtenici (ledveni del, prsni del hrbtenice ali vratu). Imate težave z bolečinami v ramenih, kolkih, kolenih in vam je svetovana nadaljnja vadba pod strokovnim vodstvom. In bi vam bolj kot individualna vadba odgovarjala vadba  manjših skupinah (do 6 vadečih). Vadba vam še vedno omogoča popolnoma individualni pristop in plan vadbe. Naš cilj in vizija je približati kvalitetno vadbo vsem posameznikom, ki si želijo izboljšati svoje zdravje.

Pred pričetkom je potrebno opraviti terapevtsko testiranje, dve individualni uri, ki vas pripravijo na tekočo vključitev v skupinski trening. Pred pričetkom dobite tudi individualno prilagojen terapevtski plan, ki vam bo pomagal doseči gibanje brez bolečin!

*vrednost paketa 158 €, cena za vas 99 €

Prijavite se!

KINACTION VADBA

Naša Kinaction vadba (individualno prilagojena skupinska vadba) se razlikuje od ostalih ponudnikov skupinskih vadb po tem, da ima vsak posameznik svoj program vadbe, ki je sestavljen na podlagi testiranja osnovnih gibalnih vzorcev (počep, izpadni korak, potisk in priteg, izteg kolka – mrtvi dvigi, enonožne vaje, nošenja bremen…). Naš cilj in vizija je približati kvalitetno vadbo vsem posameznikom, ki si želijo izboljšati svoje zdravje.

Pred pričetkom je potrebno izvesti dve individualni uri, ki vas pripravita na tekočo vključitev v skupinski trening. Na teh dveh urah prav tako dobimo vpogled v vaše gibanje, težave in na podlagi dobljenih rezultatov in informacij sestavimo najbolj optimalen individualno prilagojen plan vadbe, ki vam bo pomagal doseči gibanje brez bolečin!

*vrednost paketa 119 €, cena za vas 79 €

Prijavite se!