Politika varstva osebnih podatkov


  1. Komu so namenjeni osebni podatki, navedeni na spletnem obrazcu?

Kontaktni spletni obrazec, ki je na voljo na spletni strani podjetja Kinaction, Luka Rajh s.p., lahko izpolnite in nam s tem posredujete vaše osebne podatke, ki so navedeni na spletnem obrazcu podjetja Kinaction, Luka Rajh s.p.. Na podlagi vaše privolitve, oddane preko spletnega obrazca, vas bo Kinaction, Luka Rajh s.p. obveščalo o svoji ponudbi, dodatno informiralo o svojem prodajnem programu in pogojih ter spremembah članstva (v nadaljevanju trženje) in vam pošiljalo novice.
Podjetje Kinaction, Luka Rajh s.p., kot upravljalec osebnih podatkov, spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi, oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.
Podjetje Kinaction, Luka Rajh s.p. osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Vsak posameznik ima poleg seznanitve s politiko varstva osebnih podatkov pravico, da se na zahtevo seznani tudi z internim pravilnikom podjetja Kinaction, Luka Rajh s.p..

  1. Kako deluje postopek pošiljanja informacij, ki so navedene na spletnem obrazcu?

Na spletni strani podjetja Kinaction, Luka Rajh s.p. izpolnite kontaktni spletni obrazec, na katerem morate vpisati vaše ime in priimek, ter vaš elektronski naslov, lahko vpišete tudi telefonsko številko in naslov bivanja, kar ni nujno, je pa zaželjeno.
Ko izpolnite kontaktni obrazec, morate oddajo tega obrazca potrditi s klikom na gumb. S potrditvijo se strinjate, da podjetje Kinaction, Luka Rajh s.p., vaše osebne podatke, ki ste jih navedli na spletnem obrazcu, uporabi za posredovanje novosti o prodajnih ponudbah in pošiljanje novic, ter hkrati potrjujete, da ste seznanjeni s Politiko varstva osebnih podatkov, ter z možnostjo, da vašo privolitev kadarkoli prekličete.
Na osnovi izpolnjenega kontaktnega obrazca in potrditve elektronskega sporočila boste prejemali informacije na vaš elektronski naslov.

  1. Koliko časa in za kakšen namen podjetje Kinaction, Luka Rajh s.p. obdeluje vaše osebne podatke?

Vse vaše podatke, ki jih navedete na spletnem kontaktnem obrazcu, bo podjetje Kinaction, Luka Rajh s.p. hranilo v evidenci za pošiljanje prodajne ponudbe in novic.
Vaši podatki se bodo hranili do vašega preklica na elektronski naslov info@kinaction.eu, oziroma z ustrezno označitvijo odjave ali preklica ob prejemu e-sporočila s strani podjetja Kinaction, Luka Rajh s.p..

  1. Kdo so uporabniki podatkov in ali se bodo podatki posredovali tretjim osebam?

Uporabnik podatkov je podjetje Kinaction, Luka Rajh s.p., vaši podani podatki pa ne bodo posredovani tretji osebi oz. bodo služili le za namene, navedeno pod 3. točko obvestila o varstvu osebnih podatkov.

  1. Kako bo podjetje Kinaction, Luka Rajh s.p. uporabljalo vaše osebne podatke, ki jih posredujete preko spletnega obrazca in kako so le ti zavarovani v podjetju Kinaction, Luka Rajh s.p.?

Osebne podatke, ki jih posredujete preko kontaktnega spletnega obrazca, bo podjetje Kinaction, Luka Rajh s.p. uporabilo izključno za namen, za katere ste osebne podatke posredovali. Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili Splošne uredbe EU o varstvu podatkov.
Podjetje Kinaction, Luka Rajh s.p. bo vaše podatke po sprejemu preko obrazcev shranilo v ustrezno evidenco preko računalniškega sistema, ki je zavarovano z geslom, vse to pa upravlja pooblaščena oseba. Vsi prostori družbe Kinaction, Luka Rajh s.p. so ustrezno zavarovani.

  1. Kakšne so vaše pravice v zvezi z posredovanimi osebnimi podatki?

Ker se podjetje Kinaction, Luka Rajh s.p. obvezuje, da obdeluje vaše podatke, pridobljene preko obrazcev zgolj za namen, za katerega so bili ti podatki posredovani, lahko kadarkoli prekličete svojo privolitev za obdelavo teh podatkov. Pravico imate zahtevati, da vam podjetje Kinaction, Luka Rajh s.p. posreduje vaše podatke (kopijo ali izpis) o obdelavi vaših podatkov (kdaj, kje in zakaj so bili uporabljeni) ali pa zahtevate, da se vaši podatki v evidenci spremenijo, dopolnijo, lahko prepoveste njihovo uporabo ali pa zahtevate izbris vseh podatkov. V primeru tega, vas je podjetje Kinaction, Luka Rajh s.p. dolžno obvestiti kdaj je bil izbris, popravek ali dopolnitev podatkov narejeno in dokončano.
Če imate dodatna vprašanja, jih lahko pošljete na info@kinaction.eu, naslov elektronskega predala podjetja Kinaction, Luka Rajh s.p.. Če z našim ukrepom glede brisanja, vpogleda, spremembe ali prenosa podatkov niste zadovoljni ali menite, da so bile kršene vaše pravice, lahko kontaktirate nacionalni nadzorni organ, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.
Odgovorna oseba, ki upravlja s podatki je Luka Rajh, zastopnik podjetja Kinaction, Luka Rajh s.p., Cankarjeva ulica 1, 3240 Šmarje pri Jelšah, info@kinaction.eu.